Τρόποι Πληρωμής

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.passionandcoco.gr διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

  • Με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση θα επιβαρύνεστε με χρέωση 2,99 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%).

 

  • Απευθείας από το site μας με χρήση οποιασδήποτε κάρτας. Για την διασφάλιση της ασφάλειας της συναλλαγής σας χρησιμοποιούμε την ασφαλή πλατφόρμα συναλλαγών της Viva wallet που δέχεται πληρωμή με οποιαδήποτε κάρτα.

 

  • Με κατάθεση τον τραπεζικό μας λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας.  Καταθέτετε το χρηματικό ποσό στον διαθέσιμο λογαριασμό εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που πραγματοποιήσατε την παραγγελία (τυχόν έξοδα μεταφοράς από άλλη τράπεζα που μπορεί να προκύψουν τα επωμίζεστε εξολοκλήρου ). Εάν εντός 3 εργάσιμων ημερών δεν έχουμε σχετική ενημέρωση η παραγγελία σας αυτόματα θα ακυρώνεται.
    Στο καταθετήριο της τράπεζας θα πρέπει να αναγράφεται ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας καθώς και ο κωδικός παραγγελίας και για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας συνιστάμε να μας προωθείτε ένα αποδεικτικό της τραπεζικής σας μεταφοράς στο info@passionandcoco.gr
Close Καλάθι
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close
Close
Κατηγορίες