Πολιτική Παράδοσης

O πρωτεύων συνεργάτης μας για τις αποστολές των παραγγελιών σας είναι η Elta courier. Είναι όμως πιθανό να χρησιμοποιήσουμε άλλη υπηρεσία αποστολών, σε ιδιαίτερες περιπτώσεις, προς όφελός σας.

Το κόστος μεταφοράς (3ευρώ) που αντιστοιχεί στην υπηρεσία μεταφοράς της συνεργαζόμενης εταιρείας κούριερ δεν περιλαμβάνεται στην τιμή των προϊόντων και βαρύνει τον αγοραστή, εκτός εάν ρητά ορίζεται αλλιώς(για παραγγελίες άνω των 70ευρώ).

Με την τοποθέτηση των προϊόντων σας στο καλάθι αγορών, μπορείτε να δείτε και το κόστος μεταφοράς που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας. Το κόστος μεταφοράς είναι σταθερό η ταχύτητα όμως παράδοσης μεταβάλλεται ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας από 1-3 ημέρες σε κεντρικές πόλεις, 2-4 σε νησιά και 3-7 σε χωριά, με εξαίρεση ακραίων συνθηκών (λ.χ. ακραίων καιρικών συνθηκών) που μπορεί να καθυστερήσουν περεταίρω τις μεταφορές .

Στην περίπτωση που το προϊόν δεν είναι ετοιμοπαράδοτο, η παραγγελία παραμένει εκκρεμής και η Εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για τον αναμενόμενο χρόνο διαθεσιμότητας του προϊόντος, την αντικατάσταση ή την ακύρωση της παραγγελίας.

H διεύθυνση που δηλώνει ο αγοραστής θα πρέπει να είναι πραγματική και έγκυρη. Σε περίπτωση απουσίας από τη δηλωμένη διεύθυνση ή τυχόν μεταβολής των στοιχείων της δηλωμένης διεύθυνσής του, ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για την έγκαιρη ενημέρωση της Εταιρείας, προκειμένου να γίνει η αποστολή στη σωστή διεύθυνση ή την παραλαβή από το τοπικό κατάστημα κούριερ. Σε διαφορετική περίπτωση που το δέμα επιστρέψει πίσω σε εμάς  ο αγοραστής θα επιβαρύνεται με το επιπλέον κόστος μεταφοράς (επαναποστολής).

Close Καλάθι
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close
Close
Κατηγορίες